Select Page

FAST FIT, LOVE IT

Personal training

Haal het uiterste uit je training!

Met onze ervaring en kennis binnen de fitness zorgen wij aan de hand van persoonlijke begeleiding ervoor dat jij jouw doelen gaat behalen!

Wat kan je verwachten?

Gebaseerd op onze brede kennis van het menselijk lichaam, stellen we een op maat gemaakt trainingsschema samen. Wij zorgen ervoor dat je trainingen vlot en veilig verlopen en dat je onder intensieve begeleiding weer gemotiveerd wordt. Samen halen we meer uit je training en zal je merken dat je sterker bent dan dat je zelf denkt. Je creëert de mindset die past bij jouw beste ik.

Wanneer je voor een langere periode meerdere training per week neemt of samen wilt komen trainen gelden er kortingstarieven, neem daar voor contact met ons op, of kom in overleg een keer langs om de mogelijkheden te bespreken!

Al onze pakketten bevatten:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Training op maat
  • Gegarandeerde progressie
  • Per week plannen wanneer het jou uit komt
  • Maandelijks opzegbaar voor €5 per maand extra

Al onze pakketten bevatten:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Training op maat
  • Per week plannen wanneer het jou uit komt
  • Maandelijks opzegbaar voor €5 per maand extra

Persoonlijk schema

Elk mens is anders, daarom stemmen wij de training af op jouw niveau en doel. Maar ook op jouw motivatie en mogelijkheden. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je plezier hebt in de trainingen en de resultaten die je daarmee bereikt. Daarom is een persoonlijk trainingsschema heel belangrijk. Tijdens de training gaan we op zoek naar oefeningen die het beste voor jou werken en zoeken we jouw grenzen op en gaan we die verleggen.

Coaching

Niet alleen wat je doet tijdens de training, maar ook daarbuiten, heeft invloed op jouw gezondheid. Deze aspecten kunnen onderdeel zijn van coaching tijdens de training. Hoe leef je gezond en hou je dat vol?

Lichaamsanalyse

Om inzicht te krijgen in de behaalde resultaten doen we een nulmeting voordat we beginnen met de eerste training. Elke 6 tot 8 weken doen we een check-up om te kijken hoe je lichaam reageert op de training en of we op schema liggen.

Trots op je lichaam

Door jouw doelen na te streven en hard te werken gaat je lichaam er steeds gezonder uitzien! Daarnaast wordt je niet alleen fysiek en mentaal sterker, maar krijg je ook meer uithoudingsvermogen en een leniger en soepeler lichaam.

Schrijf je nu in

blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, ontwikkelingen en ontvang sportieve tips
of

Over EMS Bodywork

Bij EMS Bodywork bereik je met 20 minuten EMS-trainen hetzelfde effect als 3 uur normale spierkrachttraining in de gym. Wij helpen jou persoonlijk om je doelen te behalen en zorgen voor een fijne sfeer in de trainingsruimte.

KOOG AAN DE ZAAN

Breedweer 53, 1541 AB, Koog aan de Zaan

Contact:  +31 6 37792061

info@emsbodywork.nl