Select Page

FAST FIT, LOVE IT

Voeding

Haal het beste uit je voeding

Met de VYTAL app heb jij de controle over je voedingsschema. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu staat.

Wat kan je verwachten?

Voor verschillende personen hebben wij verschillende programma’s! Heb je behoefte aan een coach die jou helpt met de voeding dan kan je gaan voor het ‘’X programma’’. Hierbij krijg je jouw persoonlijke coach die jouw voortgang kan volgen en je kan helpen met het volgen van jouw persoonlijke schema. Elke dag stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd. 

 

Voor hen die alleen een fijne app willen voor inspiratie en een voedingsplan is  ‘’X programma’’ genoeg om een op maat gemaakt voedingsschema te volgen voor de doelen die je wilt bereiken.

It’s not a diet. It’s a lifestyle!

l

Doelen & voorkeuren

Ieder persoon is anders en iedereen heeft andere doelstellingen. Daarom heb je de mogelijkheid om je dagmenu volledig te personaliseren. De app houdt o.a. rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd. Met 800+ recepten is er altijd een maaltijd die bij jouw eetmoment past.

Profiel

Volg je voortgang in je statistieken en pas je instellingen aan indien nodig. Ook de app stuurt je bij op basis van je voortgang. Er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke doelstellingen en de snelste weg daar naartoe.

R

Persoonlijke coach

Niet alleen wat je doet met je voeding, maar ook alles daarbuiten, heeft invloed op jouw gezondheid. Deze aspecten kunnen onderdeel zijn van coaching tijdens de training. Hoe leef je gezond en hou je dat vol?

w

Intake

Om het beste voedingsschema voor je te kunnen opstellen hebben wij wat informatie van jou nodig. Je krijgt van ons een aantal vragen zodat wij jouw voedingsschema volledig kunnen personaliseren. Hierbij kan je denken aan je doel, tijdsbestek, allergieën en andere voorkeuren. Dit maakt het voedingsplan duurzaam en persoonlijk zodat je het langdurig vol kan houden en de beste resultaten bereikt. 

Schrijf je nu in

blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, ontwikkelingen en ontvang sportieve tips

Over EMS Bodywork

Bij EMS Bodywork bereik je met 20 minuten EMS-trainen hetzelfde effect als 3 uur normale spierkrachttraining in de gym. Wij helpen jou persoonlijk om je doelen te behalen en zorgen voor een fijne sfeer in de trainingsruimte. 

KOOG AAN DE ZAAN

Breedweer 53, 1541 AB, Koog aan de Zaan

Contact:  +31 6 37792061

info@emsbodywork.nl

 

AMSTELVEEN

Zetterij 3, 1185 ZZ, Amstelveen

Contact:  +31 6 37792061

info@emsbodywork.nl