Select Page

FAST FIT, LOVE IT

Voeding

Haal het beste uit je voeding

Het is tijd om de regie over je gezondheid en welzijn in eigen handen te nemen.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je energieniveau wilt verhogen, wij hebben de kennis en ervaring om jou te begeleiden naar blijvende resultaten.

Geen standaardoplossingen, maar maatwerk dat rekening houdt met jouw unieke lichaam en levensstijl.

Wat kan je verwachten?

Verwacht een op maat gemaakt voedingsplan dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften, doelen en voorkeuren.

Het voedingsplan biedt jou dagmenu’s en bereidingswijzen, waardoor je precies weet wat je moet eten en hoe je het klaarmaakt. 

Bespaar tijd en moeite met onze handige boodschappenlijst. 

Ontvang de belangrijkste elementen die jouw lichaam nodig heeft om in de beste vorm te komen. 

It’s not a diet. It’s a lifestyle!

l

Doelen & voorkeuren

We houden o.a. rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd. We zoeken samen iets dat bij je past om op de lange termijn te kunnen volhouden.

Profiel

Volg je voortgang in je statistieken en pas je instellingen aan indien nodig. Er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke doelstellingen en de snelste weg daar naartoe.

R

Persoonlijke coach

Niet alleen wat je doet met je voeding, maar ook alles daarbuiten, heeft invloed op jouw gezondheid. Deze aspecten kunnen onderdeel zijn van coaching tijdens de training. Hoe leef je gezond en hou je dat vol?

w

Intake

Om het beste voedingsschema voor je te kunnen opstellen hebben wij wat informatie van jou nodig. Je krijgt van ons een aantal vragen zodat wij jouw voedingsschema volledig kunnen personaliseren. Hierbij kan je denken aan je doel, tijdsbestek, allergieën en andere voorkeuren. Dit maakt het voedingsplan duurzaam en persoonlijk zodat je het langdurig vol kan houden en de beste resultaten bereikt. 

Schrijf je nu in

blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, ontwikkelingen en ontvang sportieve tips

Over EMS Bodywork

Bij EMS Bodywork bereik je met 20 minuten EMS-trainen hetzelfde effect als 3 uur normale spierkrachttraining in de gym. Wij helpen jou persoonlijk om je doelen te behalen en zorgen voor een fijne sfeer in de trainingsruimte. 

KOOG AAN DE ZAAN

Breedweer 53, 1541 AB, Koog aan de Zaan

Contact:  +31 6 37792061

info@emsbodywork.nl