Select Page

FAST FIT, LOVE IT

EMS TRAINING

Fast fit, Love it

Resultaten EMS Training

Spiergroepen

Train alle belangrijke spiergroepen tegelijk

Minuten

Staat gelijk aan 3 uur krachttraining in de sportschool

Caloriën

Verbrand tijdens een EMS-training

Wij hebben maar één doel: Jouw doel

Dagelijks staan wij klaar om jou een leuke, gepersonaliseerde en effectieve training te bieden.

Met EMS-training heb je in 20 minuten een full body work-out gehad. Het is een wetenschappelijk bewezen trainingsmethode die niet alleen de hoeveelheid tijd vermindert die nodig is voor training, het is ook veilig voor je spieren en gewrichten. EMS wordt al tientallen jaren in fysiotherapie gebruikt als een manier om het herstel van spierblessures te helpen versnellen.

Studies hebben aangetoond dat wanneer EMS wordt gebruikt in combinatie met kracht- of duurtraining, je een training krijgt die gemakkelijk, snel en herstellend is met minder risico op letsel dan een normale training.

 

Wat kan je verwachten?

Gebaseerd op onze brede kennis van het menselijk lichaam, stellen we een op maat gemaakte trainingen samen. Wij zorgen ervoor dat je trainingen vlot en veilig verlopen en dat je onder intensieve begeleiding weer gemotiveerd wordt. Samen halen we meer uit je training en zal je merken dat je sterker bent dan dat je zelf denkt. Je creëert de mindset die past bij jouw beste ik.

Al onze pakketten bevatten:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide instructie
  • Per week plannen wanneer het jou uit komt
  • Maandelijks opzegbaar voor €5 per maand extra

Al onze pakketten bevatten:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide instructie
  • Per week plannen wanneer het jou uit komt
  • Maandelijks opzegbaar voor €5 per maand extra

Persoonlijke service

Bij EMS Bodywork draait het om jou. Persoonlijke service staat voorop en jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om afvallen, spiermassa opbouwen of conditieverbetering; doormiddel van gepersonaliseerde trainingen– en eventuele voedingsprogramma’s aan de hand van jouw persoonlijke doelen behalen we het optimale resultaat.

Coaching

Niet alleen wat je doet tijdens de training, maar ook daarbuiten, heeft invloed op jouw gezondheid. Deze aspecten kunnen onderdeel zijn van coaching tijdens de training. Hoe leef je gezond en hou je dat vol?

Trots op je lichaam

Door jouw doelen na te streven en hard te werken gaat je lichaam er steeds gezonder uitzien! Daarnaast wordt je niet alleen fysiek en mentaal sterker, maar krijg je ook meer uithoudingsvermogen en een leniger en soepeler lichaam.

l

Uitleg EMS

Bij EMS wordt er gebruik gemaakt van een elektrische stimulatie door middel van elektroden die impulsen naar de spieren sturen. Eigenlijk bootst EMS het natuurlijk proces van het centrale zenuwstelsel na, dat normaal gezien de signalen stuurt. Alleen worden er nóg meer spieren tegelijkertijd aangesproken, tot maar liefst 90% van de spieren. Dit zorgt voor een veel intensievere training dan normale work-out.

Meer vragen omtrent EMS? Bezoek onze FAQ pagina

Schrijf je nu in

blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, ontwikkelingen en ontvang sportieve tips
of

EMS Bodywork

Bij EMS Bodywork bereik je met 20 minuten EMS-trainen hetzelfde effect als 3 uur normale spierkrachttraining in de gym. Wij helpen jou persoonlijk om je doelen te behalen en zorgen voor een fijne sfeer in de trainingsruimte.

KOOG AAN DE ZAAN

Breedweer 53, 1541 AB, Koog aan de Zaan

Contact:  +31 6 37792061

info@emsbodywork.nl